" /> WEB TV – FUTBOLL KLUB KUKESI

WEB TV

Fjalimet e Presidentit te F.K. Kukesit
Shikoni te gjitha fjalimet e Presidentit Safet Gjici.
1 video
Klubi F.K. Kukesi
Highlights te ndeshjeve F.K. Kukesit .
2 videos
Momente Gazmore
Momentet gazmore ne ekipin e kukesit .
0 video
Permbledhja E Ndeshjeve
Festimet e lojtareve gjate ndeshjeve & Stervitjes!
1 video
Stervitja
Momente nga stervitja e lojtareve si dhe intervistat qe ata japin gjate stervitjes.
0 video
Tranjeri Armando Cungu
Fjalimet e Tranjerit te F.K. Kukesit Armando Cungu Rreth ecurise te Ekipit.
2 videos

F.K. Kukesi

2013–14 UEFA Europa League 2014–15 UEFA Europa League 2015–16 UEFA Europa League

F.K. Kukesi​

Sezoni 2015 - 2016 Kupa e Shqipërisë shkoi në Kukës siguroi pjesëmarrjen në Europa Ligë.