" /> Video Category – FUTBOLL KLUB KUKESI

Video Category

Fjalimet e Presidentit te F.K. Kukesit
Shikoni te gjitha fjalimet e Presidentit Safet Gjici.
1 video
Klubi F.K. Kukesi
Highlights te ndeshjeve F.K. Kukesit .
2 videos
Momente Gazmore
Momentet gazmore ne ekipin e kukesit .
0 video
Permbledhja E Ndeshjeve
Festimet e lojtareve gjate ndeshjeve & Stervitjes!
1 video
Stervitja
Momente nga stervitja e lojtareve si dhe intervistat qe ata japin gjate stervitjes.
0 video
Tranjeri Armando Cungu
Fjalimet e Tranjerit te F.K. Kukesit Armando Cungu Rreth ecurise te Ekipit.
2 videos