Klubi Sportiv ErzeniKS Erzeni është klub futbollistik shqiptar nga ShijakuShqipëri që është krijuar në qershor të vitit 1931. Stadiumi i KF Erzeni është stadiumi “Tefik Jashari”Që nga themelimi KS Erzeni ka arritur të fitojë 2 herë Kategorinë e Parë dhe 2 herë Kategorinë e Dytë, por asnjëherë Superligën ose Kupën e Shqipërisë.