E. ÇELA

KANGO

FEJZAJ

LLESHI

League Table

This is an example League Table. As a new SportsPress user, you should go to your dashboard to delete this League Table and create new League Tables for your content....

Teuta

Klubi Futbollit Teuta Durrës është klubi futbollistik i qytetit të Durrësit themeluar në vitin 1920 me emrin KS Urani emër të cilin e ndërruan pas dy viteve në SK Durrës. Pas pjesëmarrjes së skuadrës në Kategorinë e Parë të futbollit...

ZOGOS

Superliga

Kategoria Superiore e njohur edhe si Superliga është niveli më i lartë i futbollit në Shqipëri. Më parë ajo është quajtur Kategoria e Parë edhe Kategoria A1, por që nga viti 1999 është emërtuar...

KF Tirana

Klubi i Futbollit Tirana është një klub futbolli shqiptar me seli në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë. Ky ekip është degë e klubit shumësportësh SK Tirana, dhe është klubi i futbollit më i suksesshëm në Shqipëri, duke...

Erzeni

Klubi Sportiv Erzeni, KS Erzeni është klub futbollistik shqiptar nga Shijaku, Shqipëri që është krijuar në qershor të vitit 1931. Stadiumi i KF Erzeni është stadiumi “Tefik Jashari”Që nga themelimi KS Erzeni ka arritur të fitojë...
123››
Page 1 of 3