" /> KS Kastrioti 2-1 FK Kukësi – FUTBOLL KLUB KUKESI

KS Kastrioti 2-1 FK Kukësi

Ndeshja e Javës së XXVIII-të

KS Kastrioti 2-1 FK Kukësi

Formacioni: Frashëri, Cuculi, Krasniqi, Rrumbullaku, Malikji, Rroca, Limaj, Çyrbja, Cordeiro, Reginaldo dhe Shkurtaj.

Autori i golit të skuadrës së FK Kukësit: Vasil Shkurtaj.

Ndaje me fansat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.