" /> FK Kukësi – KF Tirana/ Informacion për çmimin e biletave – FUTBOLL KLUB KUKESI

FK Kukësi – KF Tirana/ Informacion për çmimin e biletave

Klubi ju bën me dije çmimet e biletave për ndeshjen FK Kukësi – KF Tirana.

Ju njoftojmë se për këtë takim çmimet e biletave në tribunat respektive do të jenë:

Tribuna qendrore  do të kushtojë 1000 lekë të rinj.

Tribuna anësore (A dhe B)  do të kushtojë 300 lekë të rinj.

Tribuna (Miqtë) do të kushtojë 300 lekë të rinj.

Tribuna (C) përballë asaj kryesore do të kushtojë 200 lekë të rinj.

Biletat mund ti siguroni ditën e ndeshjes pranë “Stadiumi Kamëz”.

Ndaje me fansat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.