" /> Presidenti Gjici prezanton tranierin Peter Pacult para stafit të FK Kukësit. – FUTBOLL KLUB KUKESI

Presidenti Gjici prezanton tranierin Peter Pacult para stafit të FK Kukësit.

Rreth orës 10;00 tranieri i ri i FK Kukësit, Peter Pacult është prezantuar para stafit teknik nga presidenti Gjici.

Në fjalën hyrëse ai vlerësoi eksperiencën e madhe që ky tranier ka në drejtimin e ekipeve me emër në Europë

Në bashk bisedimin me Pacult, ai, mori dhe njëherë garancinë për aritjen e objektivave.

Takimi zgjati rreth një orë ku tranjeri u njoh me gjithë stafin i cili do të jetë mbështetës në punën e tij.

Gjithashtu ai u njoh  me ecurine e Kukësit në këto pesë vite,si me paraqitjet brënda vëndit por dhe në takimet në kupat e europës

Në takim ishte dhe Nderim Nexhipi i cili nga sot do të mbajë postin e drejtorit teknik te FK Kukësi.

Nexhipi si  një njohës i mirë i Kategorisë Superiore, por dhe i ekipit të Kukësit, premtoi afrimin e lojtarëve cilësor, si dhe dha garanci për përmbushjen e objektivave.

Në takim u konfirmua  Rraman Hallaçi, si ndihmesi i tranjerit Peter Pacult

Hallaci vazhdon  rrugëtimin me Kukësin, por tani nga bankina.

Ndaje me fansat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.