" /> Çështja Krkëtiç është e mbyllur, reagon menaxheri Halili: Shkeli rregulloren e bëndshme – FUTBOLL KLUB KUKESI

Çështja Krkëtiç është e mbyllur, reagon menaxheri Halili: Shkeli rregulloren e bëndshme

Mbas përfundimit të pyetjeve për trajnerin, fjala i kaloi menaxherit të klubit, i cili ishte i pranishëm në konferencën për shtyp. Naim Halili sqaroi çështjen e një prej lojtarëve që ka mbetur pezull te Kukësi, Milosh Kërkotiç. Ky i fundit as nuk është larguar dhe as nuk është futbollist i Kukësit.

 

“Kërkotiç nuk është paraqitur pranë ekipit, ka pasur disa shkelje të rregullores së brendshme të klubit dhe për këtë ai është penalizuar me gjoba. Ai është vetëlarguar nga ekipi i Kukësit. Ne i kemi thënë të paraqitet pranë ekipit dhe të rregullojë sjelljen, por ai s’e ka bërë”, tha Halili.

Ndaje me fansat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.