WEB TV

Fjalimet e Presidentit te F.K. Kukesit

Shikoni te gjitha fjalimet e Presidentit Safet Gjici.
1 videos

Klubi F.K. Kukesi

Highlights te ndeshjeve F.K. Kukesit .
2 videos

Momente Gazmore

Momentet gazmore ne ekipin e kukesit .
0 videos

Permbledhja E Ndeshjeve

Festimet e lojtareve gjate ndeshjeve & Stervitjes!
1 videos

Stervitja

Momente nga stervitja e lojtareve si dhe intervistat qe ata japin gjate stervitjes.
0 videos

Tranjeri Armando Cungu

Fjalimet e Tranjerit te F.K. Kukesit Armando Cungu Rreth ecurise te Ekipit.
2 videos

F.K. Kukesi

2013–14 UEFA Europa League 2014–15 UEFA Europa League 2015–16 UEFA Europa League

F.K. Kukesi​

Sezoni 2015 - 2016 Kupa e Shqipërisë shkoi në Kukës siguroi pjesëmarrjen në Europa Ligë.

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram